Thursday , May 25 2017
Home / Penafian

Penafian

Polisi Penafian Dan Kerahsiaan

Tokeinfo.com di miliki dan di uruskan oleh pemilik laman web ini bersama beberapa orang penulis jemputan. Semua maklumat peribadi yang di tinggalkan ketika melayari laman web ini dan nama dan alamat email yang di gunakan ketika meninggalkan komen tidak akan di kongsikan dengan pihak lain.

Waranti Dan Penggunaan Maklumat

Setiap artikel yang di kongsikan dalam laman web Tokeinfo.com adalah karya asli yang mungkin ada di antara faktanya di ambil dari media lain. Ke semua artikel yang di hasilkan adalah sekadar untuk perkongsian ilmu dan informasi. Pihak kami amat berharap agar anda akan membaca dan menggunakan informasi yang di kongsikan di laman web ini dengan bertanggungjawab.

Pihak Tokeinfo.com tidak akan bertanggungjawab jika berlakunya sebarang kerugian atau kemalangan andainya anda menggunakan sebarang maklumat dari laman web ini. Kami juga tidak akan bertanggungjawab sekiranya ada yang menerbitkan semula mana-mana artikel dalam laman web Tokeinfo.com di laman web atau laman sosial yang lain tanpa mendapat kebenaran.

Penulisan Komen

Sebagai pemilik laman web ini, kami berhak untuk mengolah atau memadamkan mana-mana komen yang di tinggalkan jika ianya kami rasakan tidak bersesuaian seperti:

  • Komen yang berunsur spam
  • Komen berunsur lucah
  • Komen yang mengganggu sensitiviti kaum lain dan berunsur perkauman
  • Komen berunusurkan politik dan apa sahaja komen yang boleh mengundang kemarahan pembaca yang lain.

Artikal Kami

Semua artikel di Tokeinfo.com adalah hak milik penulis kecuali jika di sertakan dengan sumber asal. Sekiranya anda ingin menyiarkan semula mana-mana artikel dari laman web ini anda perlu mendapatkan kebenaran dari pihak kami terlebih dahulu. Anda juga perlu kreditkan ke laman Tokeinfo.com jika anda mengambil sebarang artikel dari laman web ini.

Demi menghormati hak cipta dan hak milik orang lain, kami juga berusaha untuk meminta kebenaran dan meletakkan sumber asal kepada mana-mana artikel yang kami ambil dari media-media yang lain.

Jika anda ada sebarang kemusykilan atau pertanyaan, anda boleh hubungi kami menerusi ruang Hubungi Kami yang kami sediakan. Kerjasama dari anda amat kami hargai.

Terima kasih kerana melayari laman web Tokeinfo.com dan selamat membaca.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by themekiller.com