Thursday , May 25 2017
Home / CERITA / GuyFi Pondok Khas Untuk Lelaki Masturbate Dan Hilangkan Tekanan

GuyFi Pondok Khas Untuk Lelaki Masturbate Dan Hilangkan Tekanan

GuyFi Pondok Khas Untuk Lelaki Masturbate Dan Hilangkan Tekanan | Mesti korang terkejut dengan tajuk ini kan? dan ianya memang benar walaupun sangat mengarut. Sebuah syarikat permainan seks telah menghasilkan idea baru dengan mendirikan pondok khas untuk lelaki ‘melancap’!

Syarikat tersebut iaitu Hot Octopuss mendirikan pondok yang diberi namaGuyFi di bandar New York dengan tujuan supaya lelaki boleh melegakan tekanan ketika waktu rehat semasa bekerja.

guyfi 1

Bagaimana mereka mendapat idea yang gila sebegini? Idea dan ilham pembinaan pondok khas itu adalah berdasarkan dari kajian Time Out yang mendapati, 39 peratus lelaki di New Yok mengaku bahawa mereka melancap semasa bekerja!

Pondok ini di cipta untuk para pekerja lelaki yang dalam tekanan di tempat kerja membuang tabiat tersebut dengan keluar dari pejabat dan mereka boleh lakukannya tanpa perlu menyorok.

Lebih hebat, pondok tersebut di lengkapi dengan tirai hitam, kerusi lipat, komputer riba serta sambungan internet berkelajuan tinggi.

Jurucakap dari Hot Octupuss memberitahu, waktu bekerja sentiasa berikan tekanan dan di sebabkan itu mereka masturbate sewaktu bekerja sebagai jalan melepaskan tekanan? hmmm walhal banyak lagi cara melepaskan tekanan kan… Kalau kita yang muslim ni elok la bawa bersolat kan.

“Tidak dapat dinafikan bekerja 9 pagi hingga 5 petang boleh menyebabkan tekanan kepada badan dan fikiran terutama mereka yang bekerja di bandar yang hidup 24 jam seperti Manhattan.

“Kita berharap kaum lelaki di bandar ini boleh menggunakan ruang yang kita sediakan untuk mereka gunakan. Ia adalah percuma,’’ katanya.

Incoming search terms:

loading...

Check Also

SAYA MINTA MAAFLA,SAYA JANJI TAKKAN BUAT LAGI.’Tolonglah Bang, Jangan Report Polis’ – Scammer

Dah bersinar harapan nak dapatkan iPhone 7, rupa-rupanya ditipu oleh seorang pelajar tingkatan 4. Bila …

Akhirnya..Hasrat Achey Melawat Pusara Arwah Pak Yus Tercapai,Lepasni Boleh Melawat Pusara Harun Bhcik Pulak.

Akhirnya..Hasrat Achey Melawat Pusara Arwah Pak Yus Tercapai,Lepasni Boleh Melawat Pusara Harun Bhcik Pulak. Pelawak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by themekiller.com